Safety in every step

Wibe Ladders er den førende nordiske producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere. Kvalitet og sikkerhed er en prioritet i alt, hvad vi gør, fra produktudvikling og produktion til vores arbejde med at øge stigesikkerheden på arbejdspladsen. Så du kan stole på hvert eneste trin.

Alt, hvad vi gør, er baseret på kvalitet og sikkerhed, fra produktudvikling og produktion til levering, og vores arbejde med at øge stigesikkerheden på arbejdspladsen. Så du kan stole på, at vi sætter sikkerheden først i hvert eneste trin.

Wibe Ladders er en del af Hultafors Group, der tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til professionelle, der har behov for at være et skridt foran. Denne støtte giver os den styrke, vi har brug for til at udvide vores horisont og gå efter vores næste mål: at være det førende brand, når det handler om Safety in Every Step.

"Alt, hvad vi gør, er baseret på sikkerhed og kvalitet"

Commercial Manager Robert Agerskog fortæller om vores filosofi og vores løfte: at sætte sikkerheden først i hvert eneste trin.

”Når du køber en stige fra Wibe Ladders, er der én ting, du kan være sikker på: hvert eneste beslag, hvert eneste materiale og hver eneste løsning er blevet undersøgt ned til den mindste detalje, og er blevet omhyggeligt designet til at garantere din sikkerhed. Det gælder for hele vores omfattende sortiment, fra vores robuste arbejdsbukke og stilladser, til vores brand- og redningsstiger. Den løsning, vi tilbyder, er sikker på alle planer.”

Deserunt amet in officia sit minim culpa ut reprehenderit mollit. Qui duis sunt irure dolor aute incididunt reprehenderit

Faktafeltskomponent

Navn

Petter Gantelius

Erhverv

Vinduessnedker/-restaurator

Bor i

Ystad, Sverige

Noget

Hos Wibe Ladders forpligter vi os til at bringe brugervenlige produkter af høj kvalitet til vores kunder og slutbrugere. Wibe Ladders er certificeret i henhold til følgende standarder.

Instagram eller ethvert andet link

@gantelius_fonsterhantverk

Hvad er sikkert arbejde?

”Sikkert arbejde handler grundlæggende om at vælge den rigtige løsning til den rigtige opgave. Skal du arbejde i lave højder, eller lidt højere? Eller er din sikkerhed, når du klatrer op og ned fra store højder, det vigtigste? Vi har overvejet hvert eneste scenarie for arbejde i højden, da vi udviklede vores produkter.”

Hvordan sikrer I kvaliteten af Wibe Ladders’ produkter?

”Alle vores produkter gennemgår regelmæssige tests af RISE, Research Institutes of Sweden, til typegodkendelse i overensstemmelse med gældende normer. Vi udfører også vores egne regelmæssige tests, overvåget af RISE, for at sikre, at alle vores produkter lever op til de høje standarder, vi lover. For os handler det hele i sidste ende om én ting: Du skal altid kunne være sikker på, at vi sætter din sikkerhed først, i hvert eneste trin.”

En punktlistetitel

 • En punktliste
 • En punktliste
 • En punktliste
 • En punktliste
 • test
 • test
Gå hertilicon
 • En større punktliste uden titel
 • En punktliste
 • En punktliste
 • test
 • test2

Numerisk liste-komponent

 1. Hos Wibe Ladders forpligter vi os til at bringe brugervenlige produkter af høj kvalitet til vores kunder og slutbrugere. Wibe Ladders er certificeret i henhold til følgende standarder.
 2. Hos Wibe Ladders forpligter vi os til at bringe brugervenlige produkter af høj kvalitet til vores kunder og slutbrugere. Wibe Ladders er certificeret i henhold til følgende standarder.
 3. Hos Wibe Ladders forpligter vi os til at bringe brugervenlige produkter af høj kvalitet til vores kunder og slutbrugere. Wibe Ladders er certificeret i henhold til følgende standarder:
 4. test