Sådan vælger du stillads

Hvor højt oppe arbejder du?

Bemærk venligst, at alle vores modeller ikke er godkendt til de samme højder. Nedenfor kan du se de maksimale platformshøjder indendørs og udendørs og vælge de modeller, der passer til dine behov.

Hvor tungt og hvor længe arbejder du?

Til tungere og længerevarende arbejde er det mere effektivt og komfortabelt at vælge en model med en større platformsflade – se målene nedenfor. Trappestilladset er det bedste valg. Trappen gør det nemmere at bære udstyr, og den store lem gør det nemmere at komme igennem.

Hvor arbejder du?

Naturligvis er en mindre model bedre, hvis du arbejder på smalle steder. Hvis du arbejder på ujævne overflader, er ST- eller RT-modellerne de bedste valg, da de har højdejusterbare hjul, en funktion som håndværkerstilladset ikke har.

Hvis du arbejder på trapper, er RT 750 det bedste alternativ – se monteringsvejledningen for flere detaljer.

Transport og opbygning

Jo mindre modellen er, jo nemmere er den at transportere. Hvis du vælger et trappestillads, vil trappen optage lidt ekstra plads under transporten.

Håndværkerstilladserne har en foldbar bundramme, og du behøver ikke stigefødder i den laveste højde. Dette gør dem meget nemme at bruge i lavere højder.