Vælg den rigtige arbejdsplatform

En arbejdsplatform er et alsidigt værktøj, der kan bruges til en lang række opgaver såsom vedligeholdelse, maling, installationsarbejde og lagerarbejde.

Vores sortiment af arbejdsplatforme og hvordan du vælger den rigtige til opgaven.Vores sortiment af arbejdsplatforme og hvordan du vælger den rigtige til opgaven.

Med en arbejdsplatform får du en større platform, bedre faldsikring og større stabilitet end på en normal stige. Du er mere sikker med faldsikring på fire sider og kan arbejde med begge hænder.

De større platforme og den robuste faldsikring giver dig god plads til bevægelse og balance, så du kan fokusere på din opgave og arbejde mere effektivt. En arbejdsplatform er også et godt alternativ til et stillads. De er for eksempel nemmere at håndtere, da de ikke kræver nogen montering.

Vores arbejdsplatforme

Du kan vælge mellem 3 forskellige modeller. HAP og WP, der er baseret på den samme lette aluminiumskonstruktion, og TMR, der er baseret på en robust stålkonstruktion. Uanset hvilken model du vælger, får du et pålideligt værktøj med en stor platform og robust faldsikring på fire sider.

Arbejdsplatform WP

WP – en let arbejdsplatform, der er nem at håndtere

WP er den letteste model. Aluminiumskonstruktionen gør den robust, men den er stadig nem at håndtere.

Højdejusterbar arbejdsplatform HAP

HAP – højdejusterbar arbejdsplatform

HAP er højdejusterbar, hvilket gør den meget fleksibel og brugbar i mange forskellige situationer. Du kan være sikker på, at du altid kan finde en god arbejdsstilling, så du kan fokusere på opgaven.

Arbejdsplatform TMR

TMR – robust og stabil arbejdsplatform

TMR er baseret på en virkelig robust stålkonstruktion. Du går på en trappe med dybe trin og en mere komfortabel hældning, hvilket gør arbejdet både mere sikkert og mere komfortabelt.

De mange fordele ved arbejdsplatforme

  • Dobbelt sæt hjul og en kompakt og let aluminiumskonstruktion gør HAP og WP meget nemme at flytte og transportere – både sammenfoldet og udfoldet.
  • Komfortabel og sikker klatring. En mindre stejl hældning på trappen og 110 mm dybe trin gør TMR ekstra sikker og komfortabel for alle, der går op og ned mange gange.
  • Arbejd i den rigtige højde. Vores arbejdsplatforme fås i ni forskellige platformshøjder fra 1 til 3 meter.
  • Store platforme. Alle tre modeller har robuste platforme i stål. Du får en stabil overflade at stå på og masser af plads til at bevæge dig rundt på, så du kan arbejde effektivt.
  • Fleksibilitet med en højdejusterbar platform. HAP er højdejusterbar mellem 1,1 og 2 meter, hvilket gør den meget fleksibel og brugbar i mange forskellige situationer. Du kan være sikker på, at du altid kan finde en god arbejdsstilling, så du kan fokusere på opgaven.
  • Alle platforme har faldsikring på fire sider, hvilket giver dig en mere sikker arbejdsplads med god støtte.
  • HAP og WP er sammenklappelige for nem transport og opbevaring.

Godkendt i henhold til EN 131-7

Standarden EN 131-7 stiller krav til stor stabilitet, gelænderets evne til at modstå store belastninger og størrelsen af platformen og fodlisten.

Et godt valg til sikkert arbejde

Alle arbejdsplatforme – HAP, WP og TMR – opfylder kravene for det svenske mærke ”Bra arbetsmiljöval”, hvilket betyder, at de er et godt valg til sikkert arbejde. Dette gælder for alle platformshøjder.


Se vores arbejdsplatforme