Vælg den rigtige fritstående stige

Hvilken fritstående stige, du skal vælge, afhænger af hvilken opgave, du skal udføre, i hvilken højde og hvor længe. I denne guide vil vi gennemgå fordelene ved nogle af vores mest populære fritstående stiger.

Vælg den rigtige fritstående stige. 200P er vores bedste trappestige til dato.Vælg den rigtige fritstående stige. 200P er vores bedste trappestige til dato.

For sikkerhed og komfort i lavere højder

En fritstående stige er en fremragende ressource både på arbejdet og i hjemmet. Den er helt rigtig til arbejde i lidt lavere højder. Den kan tilpasses og nemt foldes sammen, hvilket gør den nem at bære og opbevare.

Vores trappestiger er designet til at være så sikre og praktiske som muligt. Det betyder for eksempel, at de alle har brede skridsikre trin, der er fastgjort med kraftige beslag til deres sideprofiler. Nogle har en hylde, hvor du kan lægge dit værktøj og andre ting. Vi har gjort stabilitet og holdbarhed til en prioritet for at garantere sikkerheden og en lang levetid for vores stiger. Vores PROF+-trappestiger er de bedste trappestiger, vi har lavet til dato. Stigerne er konstrueret af en smart sekskantet lakeret aluminiumsprofil, hvilket betyder, at de kan tåle meget høje belastninger, uden de begynder at rokke. Derudover har de dobbeltbeslag på trinnene, hvilket gør dem meget modstandsdygtige over for slid og sikrer en rigtig lang levetid.

Vi tilbyder fritstående stiger i alle tre produktsegmenter: PROF+, PROF og BASE. Lær mere om segmenterne her.

Afstivning og forankring

Fritstående stiger med platforme, over 2 meter i højden, skal afstives for at sikre en tilstrækkelig grad af sikkerhed. Udstyr din stige med det passende sikkerhedsudstyr for et mere sikkert og mere effektivt arbejde.

Vælg den rigtige fritstående stige. 200P er vores bedste trappestige til dato.

Trappestige 200P

PROF+ trappestige 200P er resultatet af 90 års innovativ fremstilling af stiger, og den blev lanceret i forbindelse med Wibe Ladders’ 90 års jubilæum. Det er en robust men brugervenlig kvalitetsstige med en konstruktion, der kombinerer gennemprøvet teknologi og nye innovationer. Ifølge os er det nok den bedste stige, der nogensinde er designet.

Trappestige 200P er lavet udelukkende af metal og er samlet med radialnittet montering, hvilket gør den ekstremt holdbar og sikrer en lang levetid. Sideprofilerne og hylden er også overfladebehandlet for at forhindre farvning af hænder, tøj og omgivelser.

Den ekstra store platform på trappestigen giver dig masser af plads til at arbejde både effektivt og sikkert, i alle højder. For yderligere at sørge for høj sikkerhed har hvert trin en 2-vejs skridsikring og ekstra dybe trin. 200P leveres med foldbare gelændere, der beskytter brugeren mod fald på tre sider af platformen. For at muliggøre nem transport og opbevaring af stigen er gelænderne foldbare.

Den rummelige hylde er lavet af metal for at sikre holdbarheden. Udover at være overfladebehandlet for at forhindre afsmitning, er den også designet til at opbevare en skruetrækker og andet værktøj, som håndværkere ofte bruger.

Trappestige 55P

Trappestige 55P

Vi har designet PROF trappestige 55P til det hårde, daglige arbejde, som professionelle håndværkere udfører. Stigen har en hylde, en platform og afstivere i metal, hvilket gør den til en robust stige med stor stabilitet og en lang levetid.

55P har et virkeligt robust design med robuste aluminiumsprofiler og skridsikringer. Den har en metalplatform og en aluminiumshylde, der er skruet direkte ind i sideprofilen for maksimal holdbarhed. Designet minimerer også fleksibilitet i stigen, så du får en stabil holdning og kan fokusere på den opgave, du står med.

55P er det perfekte valg for alle, der ønsker en alsidig og pålidelig stige til varierende opgaver.

Trappestige 44P

Trappestige 44P

PROF trappestige 44P er det perfekte valg for alle, der ønsker en lettere stige til professionelt brug. 44P passer til serviceteknikere, elektrikere og andre fagfolk, der ofte skal flytte rundt på stigen.

44P har et enklere design sammenlignet med 55P, med smallere profiler, hylde i UV-bestandigt og slagmodificeret polypropylen og en platform i glasfiberforstærket polymer.

Innovativ fastgørelses-FDS-teknologi giver en stabil konstruktion med minimal fleksibilitet og en rigtig lang levetid.

Trappestige til trapper, trappetårnsstige 55S

Trappetårnsstige 55S

PROF trappestige 55S er en fleksibel trappetårnsstige til arbejde på trapper og i områder med ujævne understøtningsflader. Innovativ fastgørelsesteknologi med FDS-skruer giver en stabil konstruktion med minimal fleksibilitet og en rigtig lang levetid. Alle fire vanger kan justeres individuelt for stabil støtte og sikkert arbejde.

Den høje placering af værktøjshylden holder til enhver tid dit værktøj inden for rækkevidde, og sammen med sideprofilerne giver den brugeren god støtte og balance.

Den store platform og de dybe trin sikrer, at brugeren altid kan stå komfortabelt, og det anodiserede aluminium er med til at minimere afsmitning på hænder og tøj.

Et godt valg til sikkert arbejde

Bra arbetsmiljöval er en svensk mærkning til mere sikkert arbejde i højden. Mærket betyder, at stigen opfylder de krav, der er udviklet af National Builders sikkerhedsgruppe i Sverige (Riksbyggarnas säkerhetsgrupp) for at reducere antallet af arbejdspladsulykker.

Vores 55P (op til 5 trin) og 90P er godkendt som ”Bra arbetsmiljöval”, et godt valg til sikkert arbejde.

Flow drilling screws (FDS)

De fleste stiger bliver ikke slidte på grund af klatring op og ned, men på grund af anden håndtering. 55P og 44P er samlet ved hjælp af FDS-teknologi (Flow Drilling Screws), hvilket resulterer i en fastgørelse med øget stabilitet og derfor en længere levetid for hele stigen.

Innovativ fastgørelsesteknologi med FDS-skruer giver en stabil konstruktion med minimal fleksibilitet og en rigtig lang levetid.

Typegodkendelse i overensstemmelse med gældende standarder

Alle vores produkter udsættes for test udført af SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut – for typegodkendelse i overensstemmelse med gældende standarder. Derudover udfører vi også vores egne regelmæssige tests, overvåget af SP, så vi kan være sikre på, at alle vores produkter lever op til de høje standarder, vi kræver af dem.

Stigerne er typetestet i henhold til SPCR064 og godkendt i overensstemmelse med svensk standard SS 2091 udgave 4 og EN 131. Certificeringsnummeret for bærbare stiger er P102 102.


Se vores trappestiger