Tests og kvalitet

Hvor sikker kan en stige være? Vi ser ikke rigtigt nogen grænser. Derfor arbejder vi løbende på at udvikle både vores produktsortiment og vores produktion, og vi udfører regelmæssige tests og auditeringer, så vi kan være sikre på, at du altid er sikker.

Tests og kvalitetTests og kvalitet

Vores fabrik

Vi har vores egen fabrik i Nässjö, Sverige, hvor vi fremstiller størstedelen af vores arbejdsbukke og stiger. Der har vi fuld kontrol over ikke blot kvaliteten af produkterne, men selvfølgelig også, at miljøet og folkene bliver behandlet godt. Vi er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og miljøcertificeret i henhold til ISO 14001

En lille del af vores sortiment fremstilles af eksterne leverandører. Vi besøger disse regelmæssigt og udfører auditeringer for at sikre, at vores produkter fremstilles i overensstemmelse med vores krav til miljø, mennesker og kvalitet.

Testfacilitet

På vores fabrik har vi også vores egen testfacilitet, hvor vi kan lave både statiske og dynamiske tests. Vi har et testprogram, hvor vi laver månedlige stikprøver i både vores produktion og blandt vores lagerførte produkter. I vores dynamiske prøvebænk kan vi udsætte vores produkter for ekstremt hårde belastninger. Vores trappestiger og arbejdsbukke testes i cyklusser på 50.000 gentagelser med belastninger på 150 kg. Og for at gøre det endnu hårdere, tester vi også på ujævne overflader. Nogle af vores PROF+-arbejdsbukke udsættes for endnu hårdere behandlinger med belastninger på op til 200 kg og 100.000 gentagelser.

Produktudvikling

Vi udvikler selv de fleste af vores produkter og designer dem med brugeren i fokus. Det er, fordi vi vil sikre os, at vores stiger, arbejdsbukke og stilladser er de bedste, du kan finde, og at de opfylder kravene fra de mest krævende håndværkere. Når du bruger et produkt fra os, kan du være sikker på, at du har et produkt, der er gennemtænkt i forhold til funktionalitet, ergonomi og holdbarhed.

Typegodkendt af RISE

Der er nogle få love og regler, der gælder for stiger og stilladser. Vi gør vores yderste for at følge dem, så du kun skal tænke på dem så lidt som muligt. Det mest grundlæggende, der gælder for de fleste af vores produkter, er, at de skal være typegodkendt i henhold til gældende standarder. Derfor lader vi RISE teste og typegodkende alle vores produkter, der er omfattet af en standard.