Om Wibe Ladders

Wibe Ladders er den førende nordiske producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere. I mere end 90 år har vi gået forrest i udviklingen af pålidelige stiger, der opfylder de allerhøjeste markedsstandarder.

Wibe Ladders er den førende nordiske producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere.Wibe Ladders er den førende nordiske producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere.

Safety in every step

Alt, hvad vi gør, er baseret på kvalitet og sikkerhed, fra produktudvikling og produktion til levering, og vores arbejde med at øge stigesikkerheden på arbejdspladsen. Så du kan stole på, at vi sætter sikkerheden først i hvert eneste trin.

Wibe Ladders er en del af Hultafors Group, der tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til professionelle, der har behov for at være et skridt foran. Denne støtte giver os den styrke, vi har brug for til at udvide vores horisont og gå efter vores næste mål: at være det førende brand, når det handler om Safety in Every Step.

Vores løfte

Business Director Johan Fräjdin fortæller om vores filosofi og vores løfte: at sætte sikkerheden først i hvert eneste trin.

”Når du køber en stige fra Wibe Ladders, er der én ting, du kan være sikker på: hvert eneste beslag, hvert eneste materiale og hver eneste løsning er blevet undersøgt ned til den mindste detalje, og er blevet omhyggeligt designet til at garantere din sikkerhed. Det gælder for hele vores omfattende sortiment, fra vores robuste arbejdsbukke og stilladser, til vores brand- og redningsstiger. Den løsning, vi tilbyder, er sikker på alle planer.”

Hvad er ”sikkert arbejde”?

”Sikkert arbejde handler grundlæggende om at vælge den rigtige løsning til den rigtige opgave. Skal du arbejde i lave højder, eller lidt højere? Eller er din sikkerhed, når du klatrer op og ned fra store højder, det vigtigste? Vi har overvejet hvert eneste scenarie for arbejde i højden, da vi udviklede vores produkter.”

Hvordan sikrer I kvaliteten af Wibe Ladders’ produkter?

”Alle vores produkter gennemgår regelmæssige tests af RISE, Research Institutes of Sweden, til typegodkendelse i overensstemmelse med gældende normer. Vi udfører også vores egne regelmæssige tests, overvåget af RISE, for at sikre, at alle vores produkter lever op til de høje standarder, vi lover. For os handler det hele i sidste ende om én ting: Du skal altid kunne være sikker på, at vi sætter din sikkerhed først, i hvert eneste trin.”

Om Wibe Ladders – Business Director, Johan Fräjdin
Om Wibe Ladders – standarder og godkendelser

En bæredygtig standard

Hos Wibe Ladders forpligter vi os til at bringe brugervenlige produkter af høj kvalitet til vores kunder og slutbrugere. Wibe Ladders er certificeret i henhold til følgende standarder:

  • SE-EN ISO 9001:2015

  • SE-EN ISO 14001:2015

Brugen af ISO-standarder – anvendt i hele organisationen – understøtter vores ambition om løbende at reducere omkostningerne, opnå løbende forbedringer og i sidste ende opfylde kundernes behov og overgå forventningerne. Desuden understøtter det vores ægte forpligtelse til at handle ansvarligt i forhold til vores miljø og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Wibe Ladders – en del af Hultafors Group

Wibe Ladders har været en del af Hultafors Group siden 2007. Hultafors Group består af brands såsom Hultafors, Snickers Workwear, Solid Gear Footwear og Hellberg Safety for at nævne nogle få. Sammen danner de en unik produktportefølje, som professionelle håndværkere kan stole på i alle situationer, hver eneste dag.

Hultafors forsyner håndværkere med håndværktøj såsom tommestokke, hammere, vaterpas og koben – udviklet sammen med professionelle brugere. Innovativt og holdbart arbejdstøj såsom arbejdsbukser og værktøjsbælter kan findes hos Snickers Workwear. For at beskytte dine fødder tilbyder Solid Gear komfortable arbejdssko og sikkerhedssko. For at undgå støjinduceret høretab på arbejdet skal du gå til Hellberg Safety, der er med helt fremme, når det handler om aktive høreværn med Bluetooth.