Partner login

Vælg det rigtige stillads

Wibe Ladders - Danmark

Hvor højt arbejder du?

Alle vores modeller er ikke godkendt til de samme højder. Nedenfor kan du se maksimum platformshøjder for arbejde indendørs og udendørs - vælg de modeller der passer til dine behov. 

Hvor hårdt arbejder du og i hvor lang tid?

For tungt og længerevarende arbejde er det mere effektivt og komfortabelt at vælge en model med en større platform, se mål nedenfor. Trappestilladset er det bedste valg, trapperne gør det lettere at bære udstyr og materialer og den store lem gør det nemmere at komme fra sektion til sektion. 

hvor arbejder du?

Et mindre stillads er selvfølgelig bedre, hvis du arbejder hvor pladsen er trang. Hvis du arbejder på ujævnt underlag er modellerne ST eller RT det bedste valg da de har højdejusterbare hjul. 

Hvis du skal arbejde på trapper er RT 750 den bedste til jobbet, se samlevejledningen for flere detaljer. 

Transport og opbygning.

Jo mindre stillads er jo lettere er det at transportere. Hvis du vælger et trappestillads vil trapperne optage ekstra plads under transport. 

Håndværkerstilladserne har en foldbar bundramme og du har ikke brug for støtteben på den laveste højde. Dette gør dem meget lette at anvende på lave højder. 

Stillads - All inclusive

Wibe Ladders stilladser er udviklet til vores hårde nordiske klima men pakket som en all-inclusive ferie til Bahamas. Med vores samlede pakkeløsninger får du alt du behøver for at arbejde sikkert og efter reglerne.

Se vores 5 modeller med all inclusive

Arbejd sikkert

Tre trin til sikkerhed; vælg det rigtige produkt, anvend produktet korrekt og kontroller produktet efter brug.

Lær hvordan du arbejder sikkert

Spørg os