Partner login

Stilladser - All inclusive

Wibe Ladders - Danmark

Wibe Ladders stilladser er udviklet til vores hårde nordiske klima men pakket som en all-inclusive ferie til Bahamas. Med vores samlede pakkeløsninger får du alt du behøver for at arbejde sikkert og efter reglerne.

For hver byggehøjde findes en samlet pakke der er let at bestille. Eksempelvis får du fodlister, støtteben og platforme for hver 2 meter i højden, hvilket gør det mere sikkert at bygge og lettere at få dele op på næste niveau. Alle dele fås også som tilbehør så du kan altid udskifte den enkelte del, hvis den er gået i stykker ved brug eller under transport. Husk på at ved mere end 80 meter udendørs - så skal du bestille ekstra ballst separat. Hvis du bygger 8 meter udendørs har du også brug for ballast, som bestilles separat.

5 modeller med lastklasse 3

Vores sortiment består af trappe-, rulle og håndværkerstilladser. Alle har lastklasse 3 og er fremstillet med samme høje krav til holdbarhed og stabilitet. Hvilket stillads, du har brug for, afhænger af dit job, hvor hårdt du skal arbejde, om du skal arbejde i højden, om du skal arbejde inden- eller udendørs, og om det er i kortere eller længere perioder. Nedenfor kan du læse mere om hvilken model du bør vælge.

 • ST 1400

  Et trappestillads er det bedste valg når du skal udføre langvarigt arbejde i høje højder og skal bære tungt eller besværligt material. Trappen med dybe trin gør det let at transportere ting op og ned af stilladset og den store lem letter opstigningen. Platformshøjder op til 12 meter indendørs og 8 meter udendørs.

  Trappestillads ST 1400
 • RT 1400 & RT 750

  Et rullestillads er et godt valg når der skal arbejdes i højden. Findes i en bred model (RT 1400) for større stabilitet og mere plads til at bevæge sig på og en smal model (RT 750) til arbejde hvor pladsen er trang og for lettere transport. Platformshøjder op til 12 meter indendørs og 8 meter udendørs.

  Rullestillads RT 1400 & RT 750
 • FT 750

  Foldestillads FT 750 er et mere kompakt alternativ, der gør det lettere at håndtere og transportere. Den maksimale platformshøjde er 5,8 meter. Den foldbare bundsektion gør det let at bygge; på den laveste højde behøver du kun rammen, hjul og en platform.

  Foldestillads FT 750
 • WHS 400

  Foldbart stillads WHS 400 er vores basis model. Den kompakte størrelse og den foldbare rammesektion gør det let at håndtere og transportere. Består af 3 pakker (A, B og C). Både pakke A og B kan anvendes alene. Du kan også kombinere de 3 pakker og få et stillads med en platformshøjde på 2,2 meter.

  Foldbart stillads WHS 400

nemt og bekvemt

Vi har på de seneste modeller – ST, RT og FT, arbejdet med de små detaljer, som gør, at stilladset er nemt og enkelt at håndtere. Låsekloen har et grebvenligt pistolgreb med plads til to fingre, hvilket giver dig større kraft. Den slagfaste låseklo kan også hvile på rammepinden, uden at den utilsigtet låses fast.

De forskellige stivere er farvekodede, så du lettere kan skelne dem fra hinanden. Låse til hjulbremser, rammer, platforme og lemme er også farvekodede, så de er lette at finde, og så du husker at låse dem.

Platformens sideprofiler er grebvenlige, så de er lettere at løfte og bære op i stilladset.

giver ekstra Stabilitet når du bygger højt

Vores ST- og RT-modeller er udstyret med robuste og højdejusterbare, 200 mm hjul med spindel, der går langt op i rammen. Det giver god stabilitet, selv når du bygger rigtig højt.

Stilladserne er også afstivet med diagonalstivere mellem hver 2-meters rammesektion. Sektionerne er dermed koblet sammen for større stabilitet.

Arbejd sikkert

Tre trin til sikkerhed; vælg det rigtige produkt, anvend produktet korrekt og kontroller produktet efter brug.

Lær hvordan du arbejder sikkert

Vælg det rigtige stillads

Ved du ikke hvilket stillads du skal vælge? Det afhænger af hvilken højde du skal arbejde i, hvor du skal arbejde henne og hvilken type job du skal udføre på stilladset.

Læs mere om valg af stillads

Spørg os