Partner login

1. Vælg det rigtige produkt

Wibe Ladders - Danmark

Når du planlægger at anvende en stige som et værktøj, bør du først overveje, hvilken type arbejde du skal udføre, hvor ofte du skal bruge stigen, og hvor tungt det arbejde, du skal udføre, er.

Hvis du i en længere periode har brug for at arbejde med begge dine hænder, er det bedre at anvende et stillads end at stå på en stige. Læs mere nedenfor eller prøv vores stige konfigurator.

PRODUKTKATEGORIER.

For at du lettere kan finde det rigtige produkt til dit arbejde, er produkterne fra Wibe Ladders opdelt i tre kategorier: PROF+, PROF samt HOME.

Produktkategorier_dk

Wibe Ladder Prof+ ikonTil mere krævende opgaver

Ekstra skridsikker beskyttelse, robuste låsemekanismer samt grov struktur på stigesko giver disse produkter en bedre stabilitet og anti glidefunktion. Produkterne opfylder mere end hvad der kræves i henhold til standarder og miljøforskrifter.

Wibe Ladder Prof ikonTil hverdagsbrug

Kraftig aluminiumsprofil, robuste platforme og trin gør disse produkter egnet til daglig brug. Produkterne opfylder hvad der kræves i henhold til standarder og miljøforskrifter.

Wibe Ladders HOME ikonTil mindre krævende opgaver

Produkter velegnet til let arbejde indendørs og forefaldende undendørs arbejde. Produkterne opfylder hvad der kræves i henhold til standarder og miljøforskrifter.

RIGTIG ARBEJDSHØJDE - RIGTIG ERGONOMI.

I vores produktkatalog har vi kategoriseret alla trappestiger og stiger efter, hvilken højde du skal arbejde på.

Wibe Ladders lav højde ikon

Lav højde

Arbejdsbukke til arbejde i lav højde, for eksempel
ved el-installationer og hjemmebrug.

Wibe Ladders middel højde ikon

Middel højde

Stiger og arbejdsplatforme til arbejde i højder
omkring tre meter.

Wibe Ladders høj højde ikon

Høj højde

Stiger og stilladser til arbejde i højder over tre meter.

GODKENDT IHT. GODT ARBEJDSMILJØ

Good working environmentEn række udvalgte Wibe Ladders arbejdsbukke og stiger bærer "Good Work Environment label". Det er resultatet af et samarbejde mellem Wibe Ladders og RS-Gruppen, der består af NCC, Veidekke, Svevia, Skanska, PEAB og JM,i et initiativ, der sigter mod at øge brugersikkerheden på arbejdsbukke, stiger og platforme. I bund og grund handler det om, over tid at bidrage til, at sikre et godt arbejdsmiljø og afskaffe "farlige" produkter fra arbejdspladserne.

Spørg os