Partner login

Tre trin til sikkerhed

Wibe Ladders - Danmark

I følgende kapitel finder du omfattende information om, hvordan du vælger det rigtige produkt til dit arbejde, hvordan du anvender produktet korrekt, og hvordan du kan få hjælp til at kontrollere, at din stige er sikker.

1. VÆLG DET RIGTIGE PRODUKT.

Når du planlægger at anvende en stige som et værktøj, bør du først overveje, hvilken type arbejde du skal udføre, hvor ofte du skal bruge stigen, og hvor tungt det arbejde, du skal udføre, er.

Hvis du i en længere periode har brug for at kunne arbejde med begge dine hænder, er det bedre at anvende et stillads end at stå på en stige. Læs mere eller prøv vores stige konfigurator.

2. Anvend stigen korrekt.

De mest almindelige årsager til stigeulykker er, at stigen skrider ud til siden, eller at stigen glider nedaf og bagud. Vigtige faktorer at overveje for at undgå disse og andre ulykker er placering af stigen, hældning, forankring og underlag. Læs mere.

3. efterse stigerne.

Ved løbende at kontrollere dine stiger, kan du være sikker på, at de ikke er blevet beskadiget under håndtering eller opbevaring. Den person, der skal anvende stigen, skal også kontrollere den før brug - alt sammen for at kunne arbejde sikkert. Læs mere.

Spørg os