Partner login

Stilladser

Wibe Ladders - Danmark

Komplet stilladssortiment fra Wibe Ladders - let at bestille og let at udbygge

Stilladser fra Wibe Ladders er lette at bestille. Med vores nye stilladssortiment kan du enten bestille et komplet stillads i den højde, du har brug for, eller du kan starte med en basispakke og udbygge med en tilbygningspakke til den ønskede højde senere.

I tilbygningspakken finder du alt, hvad du behøver for at nå et højere niveau. Wibe Ladders har fokuseret på at gøre det let for vores kunder. Når du køber et stillads fra os, ved du, at det er komplet. Alle dele indgår.

Stilladspakker

De nye stilladser har smarte løsninger, der gør håndværkerens arbejdsmiljø så trygt og komfortabelt som muligt. Den overlappende afstivning og et design, der forhindrer hjulene i at skride, gør at stilladset bevæger sig mindre.

Wibe Ladders stillads låsekloDen smart udformede låseklo har et grebvenligt pistolgreb med plads til to fingre, hvilket giver dig større styrke. Den slagfaste låseklo kan også hvile på rammepinden, uden at den utilsigtet låses fast, når du demonterer stilladset. Farvekodede støtteben mindsker risikoen for at stilladset vælter og farvekodede afstivere gør det lettere at montere stilladset.

Sikkerhed i hvert trin er altid den højeste prioritet i produktudviklingen af Wibe Ladders. Vores nye stilladssortiment er ingen undtagelse. Vores komplette stilladser indeholder altid en platform for hver anden meter, fodlister, støtteben og låseklo. Låsekloen holder de ny sektioner sammen med de underliggende sektioner, hvilket øger sikkerheden under stilladsmonteringen. Sammen med vores kunder og som resultatet af mange brugerundersøgelser har vi udviklet et meget robust design, der kan holde i mange år i det barske, nordiske klima.

Det nye stilladssortiment består af fire forskelllige stilladser, der alle er godkendt iht. EN 1004, klasse 3 og typetestet af SP under SPCR 064.

Wibe Ladders Det nye produktsortiment består af følgende stilladser:

Wibe Ladders scaffolding stairway tower st 1400Trappestillads ST 1400.
Platformshøjde 2.2 - 12.2 m
(platform 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding rolling tower rt 1400Rullestillads RT 1400.
Platformshøjde 2.2 - 12.2 m
(platform 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding rolling tower rt 750Smalt Rullestillads RT 750.
Platformshøjde 2.2 - 12.2 m
(plattform 0.75 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding foldable scaffold ft 1400Håndværkerstillads FT 750.
Platformshojde 1.8 - 5.8 m
(plattform 0.75 x 1,8 m).

Spørg os