Partner login

En robust stige til dagligt professionelt brug

Trappestige 55P

Wibe Ladders - Danmark

Vi har udviklet 55P til dagligt brug for den professionelle håndværker. Trappestigen har en hylde, platform og sakse i metal, hvilket gør den til en robust stige med høj stabilitet og lang levetid. 

en pålidelig stige - det perfekte valg

55P er det perfekte valg for alle der ønsker en alsidig og stabil stige til varierende opgaver. Innovativ fastgørelsesteknik med FDS skruer giver en stabil struktur og lang levetid. Udvikling med brugeren i fokus og med fuld opmærksomhed på detaljerne har gjort stigerne mere sikre og komfortable at arbejde på end deres forgængere 55P og 77P.

Produktinformation

Trappestige 55P fås i 8 forskellige platforshøjder mellem 0,7 og 3 meter. De er godkendt og mærket ”Bra Arbetsmiljöval” et godt valg hvis man vil arbejde sikkert, op til 5 trin (platformshøjde 1,2 meter).

Produktinformation

Lavet til at holde

55P har et virkelig robust design med stærke aluminiumsprofiler og stigesko. Den har en metal platform og en aluminiumshylde, som er skruet direkte ind i sideprofilen for maksimal holdbarhed.
Designet minimerer også fleksibilitet i stigen, så du oplever en god stabilitet og kan fokusere på opgaven.

Flow drilling screw (FDS)

De fleste stiger slides ikke op pga. klatring men pga. hvordan de er håndteret. Vores nye stiger er samlet ved hjælp af FDS (Flow Drilling Screws) teknologi. Dette giver en øget fastgørelse og stabilitet og dermed en længere levetid.

Bra Arbetsmiljöval

55P er godkendt efter “Bra arbetsmiljöval” en svensk mærkning der arbejder for at øge sikkerheden ved arbejde i højden. Mærkningen gælder for 55P med platform højder op til 1.2 meter.

Kravene til platformshøjde og faldsikring er forskellig afhængig af stigens højde. Derudover er der også mere generelle regler, der gælder for alle højder.

Læs mere om 'Bra Arbetsmiljöval'

Stigefod

55P SF sælges inkl. stigefod - for at imødekomme regler på visse markeder.

Se vores stigefødder til 55P her

Safety in every step

 • Skridsikre trin

  80 mm dybe, skridsikre trin for komfortabel og sikker klatring.

 • Stål sakse

  Stål sakse låser stigerne og forhindrer dem i at skride til siden og at blive skubbet sammen ved et uheld.

 • Skridsikre platforme

  Platforme med en tovejs skridsikring giver dig en sikker overflade at stå på.

 • Bra Arbetsmiljöval

  55P er godkendt af "Bra Arbetsmiljöval" en svensk mærkning for mere sikkert arbejde i højden. Mærkningen gælder 55P med platformshøjder op til 1.2 meter.

 • Typegodkendelse i henhold til gældende standarder

  Alle vores produkter testes regelmæssigt af SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut – for at blive typegodkendte i henhold til gældende standarder. Endvidere foretager vi jævnligt vores egne tredjepartskontrollerede tests for at sikre, at alle vores produkter holder, det vi lover.

  Stigerne er godkendt i henhold til EN-131 og AFS 2004:3

 • Udstyr for større sikkerhed

  Stigefod, støtteben og gelænder fås som ekstra sikkerhedsudstyr for dem som ønsker en endnu mere sikker stige. De højeste modeller af 55P, 10-trins og 12-trins, leveres inkl. støtteben.

Produceret i Nässjö

2016 er året hvor vores fabrik i Nässjö fejrer 20 års jubilæum. Samtidigt, blev en ny produktionscelle til vores trappestiger installeret på fabrikken. Den nye celle har givet os mulighed for at arbejde med mere avanceret produktionsteknologi, såsom FDS skruer og bedre radial-nitning teknologi.
Det er takket være denne nye teknologi, vi har været i stand til at konstruere stiger, der er mere komfortable, stabile og sikre.
Se en video, der viser hvordan den nye produktionscelle blev installeret på vores fabrik i Nässjö.

Se video

Arbejd sikkert

Tre trin til sikkerhed; vælg det rigtige produkt, anvend produktet korrekt og kontroller produktet efter brug.

Lær hvordan du arbejder sikkert

Spørg os