Partner login

55P vs 44P

Wibe Ladders - Danmark

Vi har to nye trappestiger. Men hvad er forskellen på dem?

55P er designet til hårdt dagligt brug for den professionelle håndværker. Robuste aluminiums profiler samt platform og hylde i metal, giver dig en rigtig robust stige med en lang levetid. 

44P er en stige til de lette og hurtige opgaver. Hylde og platform i plastik og smallere sideprofiler gør den lidt lettere. Den har ikke den samme robusthed som 55P og designet begrænser også platformshøjden til 1.7 meter sammenlignet med 55P som kan komme helt op på 3 meter.

Se vores sammenligning her.

Flow drilling screw (FDS)

De fleste stiger slides ikke op pga. klatring men pga. hvordan de er håndteret. Vores nye stiger er samlet ved hjælp af FDS (Flow Drilling Screws) teknologi. Dette giver en øget fastgørelse og stabilitet og dermed en længere levetid.

Produceret i Nässjö

2016 er året hvor vores fabrik i Nässjö fejrer 20 års jubilæum. Samtidigt, blev en ny produktionscelle til vores trappestiger installeret på fabrikken. Den nye celle har givet os mulighed for at arbejde med mere avanceret produktionsteknologi, såsom FDS skruer og bedre radial-nitning teknologi.
Det er takket være denne nye teknologi, vi har været i stand til at konstruere stiger, der er mere komfortable, stabile og sikre.
Se en video, der viser hvordan den nye produktionscelle blev installeret på vores fabrik i Nässjö.

Se video

Spørg os