Partner login

Sikkerhed i hvert trin

Wibe Ladders - Danmark

Wibe Ladders er Nordens førende producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere. I mere end 90 år har vi udviklet driftsikre stiger, der overholder
de højeste sikkerhedsstandarder på markedet.

Kvalitet og sikkerhed gennemsyrer alt, hvad vi laver, fra produktudvikling og produktion til levering og arbejdet med at skabe øget sikkerhed på stiger ude på arbejdspladserne. Alt sammen for at du kan stole på, at vi har tænkt sikkerhed i hvert trin.

Wibe Ladders er en del af Hultafors Group, der tilbyder en portefølje af varemærker til professionelle, der gerne vil være på forkant. Dette giver os den kraft vi har brug for til at udvide vors horisonter og arbejde på at nå vores næste mål: at være det førende brand når det kommer til Sikkerhed i hvert trin.

“Sikkerhed og kvalitet er nøgleordenene i alt, hvad vi foretager os”

Commercial Manager Robert Agerskog taler om vores filosofi og vores løfte: at vi har tænkt på sikkerheden i hvert enkelt trin.

Når du vælger en stige fra Wibe Ladders, kan du være sikker på – at hver eneste detalje, hvert eneste materialevalg og hver eneste løsning er nøje gennemtænkt og dimensioneret for at garantere din sikkerhed. Det gælder alt i vores brede sortiment – fra robuste arbejdsbukke
og stiger til stilladser og redningsstiger. Vi har en sikker løsning til alle niveauer.”

Hvad er det at arbejde sikkert?

“At arbejde sikkert handler i bund og grund om at vælge den rette løsning til arbejdet. Skal du arbejde i lav højde eller på et højere niveau? Eller er dét at stige op og ned på en sikker måde det vigtigste? Uanset behov kan du være sikker på, at Wibe Ladders har en pålidelig og smart løsning, som hjælper dig med at arbejde på et mere sikkert og effektivt plan.

Hvordan sikrer du kvaliteten på Wibe Ladders’ produkter?

“Alle vores produkter testes regelmæssigt af RISE– Research Institutes of Sweden – for at blive typegodkendte i henhold til gældende standarder. Endvidere foretager vi vores egne tests der overvåges af RISE for at sikre, at alle vores produkter holder, det vi lover. For os er der kun én ting, der tæller: At du kan stole på, at vi har tænkt på sikkerheden i hvert enkelt trin".

Wibe Ladders i tal

130,000 arbejdsbukke bliver produceret årligt på vores fabrik i Nässjö.

365 km stiger bliver konstrueret; det er ca. afstanden fra London til Amsterdam.

300 kg er den belastning arbejdsbukkene i vores PROF+ sortiment skal kunne klare 100,000 gange før de forlader fabrikken.

En bæredygtig standard

Wibe Ladders er forpligtet til at sikre høj kvalitet og brugervenlige produkter til vores kunder og slutbrugere, Wibe Ladders er certificeret til følgende standarder:

SE-EN ISO 9001:2015
SE-EN ISO 14001:2015

Brugen af ​​ISO-standarder - gælder for hele vores organisationen - støtter vores ambition om løbende at reducere omkostninger, opnå løbende forbedringer, og i sidste ende opfylde vores kunders behov og mere til. Desuden understøtter det vores sande engagement til at handle ansvarligt i forhold til vores miljø og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Download vores Certifikat (pdf, 425 kB)

Læs mere om vores og Hultafors Groups bæredygtige tiltag

Læs mere

Vores historie

Wibe Ladders' succes beror i høj grad på de opfindsomme mennesker, der formede virksomheden. Historisk set har medarbejderne i Wibe Ladders haft ry for at være lidt finurlige – i dag ville vi nok kalde dem innovative. Og det er netop, det vi er.

Hvordan det hele begyndte

Made in Nässjö

Den sydlige svenske provins Småland er kendt for sin produktions industri, så det er et naturligt sted til vores fabrik, i udkanten af Nässjö.

Læs mere om håndværk og robotter

Bliv en del af vores innovative team

Wibe Ladders har leveret sikre løsninger til alle former for arbejde i højden i mere end 80 år. Vil du være en del af vores spændende fremtid?

Læs mere på @Wibe Ladders

Spørg os