Partner login

Mere end 80 år med innovation, sikkerhed og kvalitet

Wibe Ladders - Danmark

Wibe Ladders' første stige blev produceret på en lille fabrik i Mora, Sverige helt tilbage i 1929. Det var den første stige, som var fremstillet af stålrør, og der var ikke mange, som havde forestillet sig, at den skulle få så stor gennemslagskraft. Manden bag den revolutionerende stålstige var opfinderen Anders Wikstrand. Sammen med finansmanden Victor Berg grundlagde han virksomheden, der stadig drives efter princippet: at tænke kvalitet og sikkerhed i hvert trin.

Wibe Ladders' succes beror i høj grad på de opfindsomme mennesker, der formede virksomheden. Historisk set har medarbejderne i Wibe Ladders haft ry for at være lidt finurlige – i dag ville vi nok kalde dem innovative. Og det er netop, det vi er.

Gennem årene har vi foretaget en del opkøb, flyttet virksomheden fra Mora og er selv blevet opkøbt. Trods det har Wibe Ladders bevaret sin sjæl og er stadig på forkant, når det gælder udviklingen af driftsikre stiger med den højeste standard på markedet. Det har medført, at vi i dag er Nordens førende producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere.

Wibe Ladders ejes i dag af Hultafors Group. Det giver os styrken til at udvide vores horisont yderligere og sigte mod det næste mål: at blive det førende varemærke, når det gælder "Sikkerhed i hvert trin".

Spørg os