Partner login

Wibe Ladders - et godt valg til et sikkert arbejdsmiljø

Wibe Ladders - Danmark

Fra 5. maj 2011 vil en række udvalgte arbejdsbukke og stiger fra Wibe Ladders bære etiketten "Godt Arbejdsmiljø". Det er resultatet af Wibe Ladder´s samarbejde med Skanska Sverige AB og Ahlsell om et initiativ, der sigter mod at øge brugersikkerheden på arbejdsbukke, stiger og stilladser.

I foråret 2010 påbegyndte Skanska Sverige AB og Ahlsell et projekt, der sigtede mod at tilbyde produkter, som skulle bidrage til at sikre arbejdsmiljøet og over tid afskaffe "farlige" produkter fra byggepladserne. Wibe Ladders blev involveret i projektet, som den førende leverandør af stiger og arbejdsbukke og de tre partnere har udvalgt en række produkter, der overholder alle krav.

"Vi fokuserer på sikkerhed ved at levere pålidelige produkter og vise vores kunder, hvordan produkterne anvendes korrekt. I projektet, hvor vi samarbejdede med Skanska Sverige AB, fandt vi en mulighed for at udbrede bevidstheden om sikkerhed til en bredere skala i branchen og samtidig bygge fundamentet for den næste generation stiger," siger Robert Agerskog, produktchef hos Wibe Ladders.

I Sverige er der ca. 700 faldulykker om året, der hver resulterer i gennemsnitlig 50 sygefraværdsdage. Statistikken viser også, at der hvert år er et par dødsulykker med stiger i Sverige.

"At bidrage til en forbedret sikkerhed er en vigtig del af vores rolle som leverandør af arbejdsbukke og stiger. Fælles standarder for alle landets entreprenører og forhåbentlig snart i hele byggebranchen, vil gøre det lettere for underleverandørerne," siger Robert Agerskog.

Skanska Sverige AB og Ahlsell har informeret nationale entreprenører om projektet med ønsket om at skabe en fælles vision for branchen. Der har været stor interesse for projektet og flere firmaer har allerede svaret, at de vil følge udvælgelseskriterierne, forankre det i deres organisation og udbrede informationerne. Alle produkter, der opfylder standarderne, er præsenteret i et online katalog på flg. adresse: http://np.netpublicator.com/netpublication/n45377677.

"Alle produkter med etiketten "Godt Arbejdsmiljø" overholder de lovgivningsmæssige krav og EU-retningslinjerne og mere til. Hvert produkt er resultatet af års viden, erfaringer og produktudvikling og det fører til den bedste kvalitet og sikkerhed i henhold til dagens standarder," siger Robert Agerskog.

For yderligere information, venligst kontakt Bjarne Prip, stigespecialist hos Hultafors Group Danmark, tlf. 40 13 51 95 eller e-mail:

Publiceret 01 november 2011.

Spørg os