Partner login

Trapper - ikke et problem

Wibe Ladders - Danmark

trappetårnsstige 77s.

Få en sikker og stabil arbejdsstilling på næsten alle trapper med vores nye trappetårnsstige 77S. Justerbare Alle fire forlængerben kan justeres individuelt, hvilket giver dig en ekstrem fleksibelt løsning, når du arbejder på ujævne underlag.

Wibe Ladders 77S trappetårnsstigeDesignet er baseret på vores populære trappestige 77P. Stigen har en solid stålplatform, en værktøjshylde i hoftehøjde, stærke sideprofiler og dybe trin.

Den høje placering af værkstøjshylden sikrer, at værktøjet altid er indenfor rækkevidde, og sammen med sideprofilerne giver det en stabil støtte fra tre retninger.

Den store platform og de dybe trin sikrer, at brugeren altid står sikkert, og de anodiserede aluminiumsprofiler minimerer risikoen for at hænder og tøj bliver beskidte.

Trappetårnsstigen fås i to højder: en 3-trins model, når du arbejder i almindelige trappeopgange og en 5-trins model ved mere krævende højder.

Wibe Ladders 77S trappetårnsstige

"Usikkert arbejde på trapper eller andre ujævne underlag er nu en saga blot," siger Robert Agerskog, produktchef hos Wibe Ladders.

Publiceret 15 januar 2014.

Spørg os