Partner login

Nye teleskopstiger

Wibe Ladders - Danmark

Vi lancerer 2 nye modeller af teleskopstiger. TL modellen i vores Home sortiment måler 2.9 meter. TLP modellen i vores Prof sortiment fås både i 3.4 meter og 4.0 meter.

Den store fordel med teleskopstiger er selvfølgelig at de er enkle at transportere og opbevare. De er nemme at have med i bilen eller på lageret. En anden fordel er at de kan anvendes i lige den længde man har brug for, hvilket gør at de er ideelle til indendørs brug eller hvor pladsen er trang. Vores Home stige er perfekt til arbejde i hjemmet, haven og på og omkring båden. Vores Prof stige er perfekt til serviceteknikere der arbejder hvor pladsen er trang og som kræver stor mobilitet.

Forskellen på de to modeller, ud over længden, er at TLP modellen har en stigefod der nedsætter risikoen for at stigen skrider ud til siden og toparme der giver dig plads til at holde fast i det øverste trin. De to modeller har forskellige løsninger til at minimere risikoen for klemskader.

TL modellen har afstand mellem hvert trin når den er klappet sammen, hvor TLP har en softclose bremsefunktion, der gør at stigen klappes kontrolleret sammen. Den store forskel er at TLP modellen er væsentligt mere kompakt når den er klappet sammen.

Begge stiger er godkendt og certificeret i henhold til den Europæiske Standard EN 131 og overholder også den nyeste Europæiske Standard EN 131-6.

Publiceret 12 april 2018.

Spørg os