Partner login

Arbejdsbuk 20TP - Tag skridtet op.

Wibe Ladders - Danmark

Introduktion af arbejdsbuk BASE 20TP. En lille, sikker arbejdsbuk – let, alsidig og altid inden for rækkevidde, når du har brug for den.

Let at bære, sikker at anvende.

En arbejdsbuk af aluminium med sikkerhedsfeatures. ”Vores arbejdsbuk 20TP er en buk til håndværkere, der er designet til at være så let at klappe sammen og bære, at du altid vil have den ved hånden,” siger Jesper Östergren, produktchef hos Wibe Ladders. “I en butik eller på et lager, hjemme eller på arbejdet – den er alsidig, sikker og pålidelig.”

En strømlinet profil.

Arbejdsbukken 20TP ser strømlinet ud, og det er den også. Den er lavet af anodiseret aluminium, hvilket betyder, at dine hænder og tøj ikke sværtes til. Dermed kan du fokusere på arbejdet.

Let at bære og opbevare.

Arbejdsbukken 20TP fås i to størrelser – den mindste vejer blot tre kg. Let at klappe sammen, transportere, bære og opbevare, så den altid er der, når du skal bruge den til arbejdet eller til at komme lidt højere op.

Kan anvendes mange steder, også hvor pladsen er trang.

Arbejdsbukken er ideel til trange steder. Fordi den er så let og bærbar, er den også ekstra nyttig for elektrikere og andre professionelle, der har brug for hyppigt at skifte position, når de arbejder. De ergonomiske trin er 120 mm dybe på begge sider – 40 mm dybere end på standardarbejdsbukken – så det går nemt og bekvemt, når du arbejder i længere perioder.

BASE arbejdsbuk.

BASE-arbejdsbukken 20TP er en uundværlig arbejdsbuk af aluminium til professionelle håndværkere, der indimellem har brug for en arbejdsbuk til deres hjem eller arbejde.

Se alle arbejdsbukke inden for serierne BASE, PROF og PROF+.

Publiceret 27 april 2021.

Spørg os