Alt inkluderet-stilladser

Wibe Ladders’ stilladssortiment er udviklet til vores barske nordlige klima og designet til at være både sikkert og nemt at bruge. Med vores komplette pakkeløsninger er det nemmere end nogensinde at købe stilladser.

Vælg det rigtige stillads. Alt inkluderet-stilladser.Vælg det rigtige stillads. Alt inkluderet-stilladser.

For hver højde er der en komplet pakke, der er nem at bestille: alt hvad du behøver for at arbejde sikkert og i henhold til reglerne er inkluderet. For eksempel får du fodlister, stigefødder og platforme for hver to meter i højden, hvilket gør det mere sikkert at bygge og nemmere at sende dele til det næste niveau (ballast skal bestilles separat). Alle dele fås også som reservedele, så du kan altid få en del erstattet, hvis noget bliver beskadiget under brug eller transport.

Stilladser – nemme at håndtere

Fem modeller

Vores sortiment indeholder robuste trappestilladser, rullestilladser og håndværkerstilladser. Alle er i lastklasse 3 og er blevet fremstillet efter de samme høje krav til styrke og stabilitet. Hvilket du vælger afhænger af, hvor hårdt du arbejder, om du arbejder højt eller lavt, indendørs eller udendørs, i kortere eller længere tid.

Trappestillads

Et trappestillads er det bedste valg, hvis du skal udføre længerevarende arbejde i højere højder og skal bære tungt eller besværligt materiale. De stabile trapper med dybe trin gør transporten op og ned ad stilladset nemmere, og den store lem gør det nemmere at komme igennem. Platformshøjder på op til 12 meter indendørs og 8 meter udendørs.

Rullestillads

Et rullestillads er et godt valg til arbejde i højere højder. Der er en bredere model (RT 1400) for større stabilitet og mere plads til at bevæge sig rundt på og en smallere model (RT 750) til arbejde på smalle steder og nemmere transport. Platformshøjder på op til 12 meter indendørs og 8 meter udendørs.

Håndværkerstillads

Et håndværkerstillads er et lidt enklere alternativ. Det når ikke de samme højder og skal primært bruges på hårde og jævne overflader. De er mere kompakte, hvilket gør dem nemmere at transportere. Den foldbare bundramme gør dem nemmere at bygge: i den laveste højde behøver du kun rammehjulene og en platform.

Praktiske og nemme at håndtere

Vi har arbejdet meget med de små detaljer, der gør stilladset komfortabelt og nemt at håndtere. Låsekløerne har et pistolgreb med plads til to fingre, hvilket giver dig større kraft. De slagfaste låsekløer kan også hvile på rammen uden at låse ved en fejl.

De forskellige afstivere er farvekodede for at gøre det nemmere at skelne mellem dem. Bremserne til hjulene og låsene til rammer, platforme og lemme er også farvekodede, så det er nemt at finde dem og huske at låse dem.

Sideprofilerne til platformen har et grebsvenligt design for at gøre det nemmere at løfte og bære dem.

1 / 7

Ekstra stabilitet, når der bygges højt

Vores ST- og RT-modeller er udstyret med robuste og højdejusterbare 200 mm hjul med robuste beslag, der går langt op i rammerne. Det giver hele stilladset et solidt fundament, der giver ekstra stabilitet, selv når du bygger rigtig højt.

Stilladserne er også afstivet med diagonal afstivning mellem hver 2 meter rammesektion. Dette øger stabiliteten ved at låse sektionerne sammen.

Stilladser – stabilitet, når der bygges højt

Typegodkendt

Alle modeller er typetestet i henhold til AFS 1990:12 og 2013:4 og godkendt i henhold til europæisk standard EN 1004, lastklasse 3, hvilket er det højest mulige for mobile stilladser.


Se vores stilladser