Partner login

Nye telekopstiger

Wibe Ladders - Danmark

Vi lancerer 2 nye modeller af teleskopstiger. TL modellen i vores Home sortiment måler 2.9 meter. TLP modellen i vores Prof sortiment fås både i 3.4 meter og 4.0 meter.

Den store fordel med teleskopstiger er selvfølgelig at de er enkle at transportere og opbevare. De er nemme at have med i bilen eller på lageret. En anden fordel er at de kan anvendes i lige den længde man har brug for, hvilket gør at de er ideelle til indendørs brug eller hvor pladsen er trang.

Begge stiger er godkendt og certificeret i henhold til den Europæiske Standard EN 131 og overholder også den nyeste Europæiske Standard EN 131-6.

Teleskopstige TLP

Vores Prof stige er perfekt til serviceteknikere der arbejder hvor pladsen er trang og som kræver stor mobilitet. TLP modellen har en stigefod der nedsætter risikoen for at stigen skrider ud til siden.
Den har også en softclose bremsefunktion, der gør at stigen klappes kontrolleret sammen og nedsætter risikoen for klemskader.

Læs mere

.

Teleskopstige TL

Vores Home stige er perfekt til arbejde i hjemmet, haven og på og omkring båden.

TL modellen har afstand mellem hvert trin der mindsker risikoen for klemskader.

Læs mere

.

.

Godkendte stiger

De nye stiger er godkendt og certificeret i henhold til den Europæiske Standard EN 131. De er samtidigt udviklet til at overholde den seneste Europæiske Standard (EN 131-6).

Hvilket indebærer at de kan modstå hårdere tests og at de er designet til at minimere risikoen for klemskader.

Du kan finde vores certifikater her

.

Spørg os