Partner login

En trappestige i en klasse for sig

Wibe Ladders - Danmark

Trappestige 90P er resultatet af 90 år med innovativ produktion af stiger. Stigen har en ekstra stor platform, foldbare gelændre og et ergonomisk design. Hvis vi selv skal sige det, nok den bedste stige der nogensinde er designet.

90P er en robust og brugervenlig premium stige konstrueret med en kombination af gennemprøvet teknologi og nye innovationer.

Bygget på 90 års erfaring

Trappestigen 90P blev lanceret i forbindelse med fejringen af Wibe Ladders 90 år som virksomhed og er et resultat af mange års erfaring i produktion af stiger. Stigen er udviklet i tæt samarbejde med håndværkere for at sikre at ders behov bliver opfyldt.

“Med lanceringen af 90P, fuldender vi vore sortiment og samtidigt møder vi kravene fra byggefirmaerne og håndværkerens ønske om et produkt der er let at håndtere," siger Anton Lövgren, produktchef.

produceret i overfladebehandlet robust metal

Trappestige 90P er fremstillet udelukkende af metal og er nittet radialt sammen, hvilket gør den ekstremt holdbar og sikrer en lang levetid. Sideprofiler og hylde er overfladebehandlede for at undgår at hænder, tøj og omgivelser sværtes til.

Ekstra stor platform for en mere sikker arbejdsdag

Trappestigens ekstra store platfom giver dig god plads at arbejde på, både effektivt og sikkert, i alle højder. For ekstra sikkerhed har hvert enkelt trin tovej skridsikring og ekstra dybe trin.

Foldbare gelændre sikrer enkel transport

90P har foldbare gelændre, der beskytter brugeren fra at falde, på 3 sider af platformen. For at gøre transport af trappestigen mere enkel, er gelændrene foldbare.

Multifunktionel hylde i metal

Den store hylde er fremstillet i metal for større holdbarhed. Udover at være overfladebehandlet for at ungå tilsværtning, er den også designet til at opbevare skruetrækker og andet værktøj som håndværkeren ofte anvender.

godkendt i henhold til ”Bra arbetsmiljöval” op til 2 meter

90P er godkendt i henhold til "Bra arbetsmiljöval” op til 2 meter. Dette betyder at stigen overholder kravene udviklet af National Builder’s security group i Sverige (RS-gruppen) med henblik på at reducere antallet af arbejdsulykker.

Læs mere

Bra Arbetsmiljöval

55P er godkendt efter “Bra arbetsmiljöval” en svensk mærkning der arbejder for at øge sikkerheden ved arbejde i højden. Mærkningen gælder for 55P med platform højder op til 1.2 meter.

Kravene til platformshøjde og faldsikring er forskellig afhængig af stigens højde. Derudover er der også mere generelle regler, der gælder for alle højder.

Læs mere om 'Bra Arbetsmiljöval'

En klasse for sig

90P er en robust og brugervenlig premium stige med en konstruktion der kombinerer gennemprøvet teknologi med ny innovation.

Produktside

Spørg os