Partner login

Arbejdsplatforme

Wibe Ladders - Danmark

En arbejdsplatform er et alsidigt værktøj der kan bruges til en lang række forskellige arbejdsopgaver, feks. vedligeholdelse, maling, installation og lager. 

Når du bruger arbejdsplatsformen får du en større flade at stå på, bedre faldsikring og større stabilitet i forhold til klatrestiger. Du er mere sikker med faldsikring på alle fire sider når du arbejder med begge hænder 

Den større platform og solide faldsikring giver dig god bevægelsesfrihed og balance så du kan have fokus på arbejdsopgaven og derved arbejde mere effektivt. En arbejdsplatform er også et godt alternativ til stillads da de er enklere at håndtere og kræver ikke montering. 

Du kan vælge mellem 3 forskellige modeller. HAP og WP er lavet på samme lette aluminiumskonstruktion og TMR på en robust stålkonstruktion. Uanset hvilken model du vælger får du et pålideligt vørktøj med stor platform og solid faldsikring på fire sider. 

Let og smidig arbejdsplatform WP.

WP er den letteste model - aluminiumskonstruktionen gør den let at håndtere.

Udforsk WP

Højdejusterbar arbejdsplatform, HAP

HAP er en højdejusterbar arbejdsplatform, hvilket gør den fleksibel og passer i mange forskellige arbejdssituationer. Du kan være sikker på at du altid finder den bedste og mest komfortable arbejdsposition, så du kan have fokus på arbejdet.

Udforsk HAP

TMR, Robust og stabil, op til 3 meter

TMR er lavet i en meget stabil og robust stålkonstruktion. Dybe trin og en komfortabel hældning gør at du kan arbejde komfortabelt og sikkert.

Udforsk TMR

Wibe Ladders arbejdsplatforme - funktioner

 • Let at transportere

  Dobbelte hjul og en kompakt, let aluminiumskonstruktion gør HAP og WP meget lette at flytte og transportere - både når de er slået ud og sammen.

 • Komfortabel og sikker

  En ikke så stor hældning og 110 mm dybe trin gør TMR ekstra sikker og komfortabel for dig som klatrer meget op og ned.

 • Arbejd i den rigtige højde

  Vores platforme kan fås i ni forskellige højder, fra 1 til 3 meter.

 • Stor platform

  Alle tre modeller har store platforme i stål. Du får en stabil overflade at stå på og et stort område du kan bevæge dig på så du kan arbejde effektivt.

 • Fleksibilitet med højdejusterbar arbejdsplatform

  HAP er højdejusterbar mellem 1,1 og 2 meter, hvilket gør den meget fleksibel og brugervenlig i mange arbejdssituationer. Du kan være sikker på at du altid finder en god arbejdsposition - så du kan fokusere på arbejdet.

 • Faldsikring alle 4 sider

  Alle platforme har faldsikring på alle 4 sider hvilket giver dig et sikkert sted at arbejde med god støtte.

 • Sammenklappelig

  HAP og WP er sammenklappelige for let transport og opbevaring.

Bra arbetsmiljöval

All vores nye platforme - HAP, WP og TMR - er godkendt efter “Bra arbetsmiljöval” hvilket betyderat de er et godt valg når du vil arbejde sikkert. Dette gælder alle platformshøjder.

Læs mere om Bra Arbetsmiljöval

Arbejd sikkert

Tre trin til sikkerhed; vælg det rigtige produkt, anvend produktet korrekt og kontroller produktet efter brug.

Lær hvordan du arbejder sikkert

Spørg os